Seguro Storage — Self Storage

Over Ons

Home / Over Ons


seguro_home

Seguro Storage is een jong bedrijf, dat is opgericht met als ambitie de beste service te willen leveren op een persoonlijke manier. Wij kunnen alleen de beste zijn als onze klanten dat vinden. Wij kunnen alleen maar een goede service bieden, als wij onze klanten kénnen. Pas dán weten wij wat onze klant wil. Daarom zijn wij gesteld op een persoonlijke benadering van onze klanten, waarin wij uit zijn op het zo helder mogelijk krijgen van de wensen, om onze service hier op aan te kunnen sluiten. Dat is de drive van iedere medewerker van Seguro Storage! Vertrouwen willen wij graag op voorhand krijgen, maar het verdienen van vertrouwen is veel leuker, want dan komen klanten bij ons terug en vertellen ook aan anderen dat het prettig zaken doen is met Seguro Storage.

arno

 

Seguro Storage: goed voor de klanten, goed voor het personeel en daarom een succes!

Mooie maar holle woorden? Probeert u ons maar eens uit. Wij maken onze belofte graag waar!

Arno Otto
directeur en oprichter

Ons adres:

Calle Mar del Norte, 18A
30591 Balsicas (Murcia)

Wij zijn gevestigd op het Polígono van Polaris World, langs de RM-17 (Murcia a San Javier). Vanaf de RM-17 u de afslag Balsicas/Torre Pacheco.

Komende uit de richting van Murcia:

Aan het einde van de afslag rechtsaf richting Torre Pacheco (F22). Op de eerstvolgende rotonde linksaf, het industrieterrein oprijden. Op de volgende rotonde linkssaf en aan het einde van de weg rechtsaf. Daar vindt u Seguro Storage.

Komende uit de richting van San Javier:

Aan het einde van de afslag op de rotonde linksaf, richting Torre Pacheco (F22). Dan gaat over de snelweg. Op de volgende rotonde linksaf, het industrieterrein oprijden. Op de volgende rotonde linksaf en aan het einde van de weg opnieuw rechtsaf. Daar vindt u Seguro Storage.