Seguro Storage — Self Storage


De opslagruimtes van Seguro Storage zijn ideaal om uw goederen of inboedel voor korte en/of langere tijd veilig, gekoeld/verwarmd, schoon en droog in op te slaan.

Sinds juni 2007 is er nu ook in Murcia een mogelijkheid voor Storage en Self-Storage, doordat Seguro Storage in Balsicas haar deuren heeft geopend. Het gebouw van Seguro Storage heeft opslagruimtes in verschillende formaten op de begane grond of op een verdieping. Ook zijn er drive-to units; hier kunt u met de auto tot bij uw opslagruimte komen. De uitstekende beveiliging en bewaking van ons bedrijf zorgen ervoor dat uw spullen 24 uur per dag veilig zijn opgeslagen.

seguro_home
Uniek in de wijde omtrek zijn de klimaatcondities waaronder de opslag van uw spullen plaats vindt. Het pand van Seguro Storage is uitgerust met een klimaatbeheersingssysteem, waarmee tijdens de hete zomer de ergste hitte wordt getemperd, tijdens de winter desnoods wordt bijverwarmd en tijdens het voor- en najaar het verschil tussen de dag- en nachttemperatuur wordt afgetopt. Hierdoor voorkomen we vochtvorming en staan uw goederen niet bloot aan grote temperatuurschommelingen. Uitstekende omstandigheden om bijvoorbeeld meubels of boeken op te slaan. Dit vindt u nergens in Murcia, Almeria of Alicante!Seguro Storage biedt een praktische en zeer flexibele oplossing voor (tijdelijke) opslag ‘vraagstukken’. U huurt een opslagruimte voor de tijd die u nodig heeft en in de grootte die u wenst. Dit is al mogelijk voor de tijdsduur van een maand en vanaf 3,5 m3.En wilt u de volgende maand een kleinere of grotere opslagruimte? U kunt kosteloos verhuizen op elk gewenst moment. Onze gebouwen worden 24 uur per dag beveiligd o.a. door camera’s en meldkamers.Gaat u verhuizen vanuit Nederland naar Spanje of andersom? Wij hebben samenwerkingsverbanden met eerste klas verhuisbedrijven in Spanje en Nederland. Wanneer u op zoekt bent naar tijdelijke (self) storage gedurende uw verhuizing, dan kunnen wij u de ideale combinatie aanbieden.  Wij hebben diverse package-deals, waarmee wij uw verhuizing soepel kunnen laten verlopen.

 

Onze klanten hebben 24 uur per dag toegang tot hun unit(s). Als u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening en u wilt ons persoonlijk ontmoeten, dan vragen wij u vriendelijk om hiervoor een afspraak te maken via 0034-648 21 7474. Wij kunnen op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag binnen 15 minuten aanwezig zijn.