Seguro Storage — Self Storage

Storage Options

Home / Storage Options


seguro_home
Seguro Storage biedt u een tijdelijke én permanente oplossing voor iedere vorm van opslag die u nodig kan hebben. Als uw ruimte thuis of op de zaak niet meer toereikend is of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, bieden wij u gemakkelijke opslagmogelijkheden zonder stress. Onze opslagruimten zijn voorzien van klimaatbeheersing, schoon, droog, veilig en alle dagen van de week, gratis, toegankelijk. Seguro Storage streeft ernaar om voor iedere behoefte aan opslag een maatoplossing te bieden. Het is een flexibele en moderne manier van opslag voor al uw spullen die u zelf niet kwijt kunt of (nog) niet kwijt wilt. Door gebruik te maken van deze service kunt u weer extra ruimte creëren in uw woon- of werkomgeving.

Self Storage: een filiaal van uw woning of bedrijf

Bij self-storage slaat u zelf uw spullen op in een aparte opslagunit en u kunt erbij wanneer uw wilt, zeven dagen per week. Zonder extra kosten! Eigenlijk is de opslagruimte een filiaal van uw woning of bedrijf. Uw opslagruimte is alleen toegankelijk voor u of door u gemachtigden. Zelfs Seguro Storage heeft geen sleutel van de opslagunit, tenzij u dat uitdrukkelijk wilt. Wij komen tenslotte ook niet zomaar in uw woning binnen, zonder dat u dat wilt…

Storage: bij een verhuizing is iedere hulp welkom
seguro_home
De opleverdatum van een nieuwe woning sluit niet altijd naadloos aan op de datum van vertrek uit de vorige woning. Seguro Storage beschikt over extra grote opslagunits waarin een complete huisraad kan worden opgeslagen. Voor zolang u wilt. We komen het zelfs bij u ophalen, als u dat prettig vindt. Wij beschikken over eigen transportmiddelen. U kunt het ook via een verhuisbedrijf bij ons laten bezorgen. Aan u de keuze: u regelt zelf een verhuisbedrijf of wij regelen er één die dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden hanteert als wij. Indien u tussentijds graag even bij uw spullen wilt, is dit altijd mogelijk.

Seguro Storage biedt u opslagruimtes voor ondermeer de volgende situaties:
 • Als u per jaar een paar maanden uw woning gemeubileerd verhuurt en u wilt bepaalde spullen liever niet door uw huurders laten gebruiken.
 • Als u verhuist van een groot huis naar een kleinere woning.
 • Als u seizoensgebonden spullen heeft, zoals een kampeer- of bootuitrusting of hobbymaterialen
 • Als u uw huis aan het opknappen bent en u zoekt tijdelijke opslag voor uw meubels of misschien wel uw hele inboedel.
 • U heeft opslag nodig omdat u gaat verhuizen en uw nieuwe huis nog niet klaar is.
 • Als uw huidige opslag gewoon te klein is en uw huis vol staat.
 • Als u uw gereedschap niet iedere dag nodig hebt, maar het wel steeds in de weg staat.

 

En uiteraard ook voor bedrijven
 • Als u langdurig archieven moet bewaren.
 • Als u liever meer ruimte wil inrichten om klanten te ontvangen dan voor opslag, waardoor er wellicht zelfs niet uitgeweken hoeft te worden naar een nieuw pand.
 • Als uw nieuwe collectie te vroeg binnenkomt.
 • Als uw bedrijfspand verbouwd wordt.
 • Als u een kleine distributieruimte zoekt, voor goederen die buiten sluitingstijden worden geleverd.
 • Als u een startende onderneming bent die flexibel wil zijn. 

 

Dit zijn uiteraard slechts enkele voorbeelden. Er zijn natuurlijk nog veel meer situaties denkbaar waarin extra opslagruimte van pas komt.

Kijkt u ook nog maar eens bij de veelgestelde vragen als u nog meer informatie wenst.